Praktijk Els Burbank
je opnieuw verbinden met je krachtcentrum

Healing Tao en Chi Nei Tsang Orgaanmassages vormen een fantastisch duo

Het masseren van de organen schoont op, verzacht en zet de energie opnieuw in beweging. Deze ontvangende houding vul ik regelmatig aan met huiswerkoefeningen die uit de Healing Tao komen. De Healing Tao geeft met meditaties en meridiaanstrekkingen handvatten om met zelfwerk de organen op te schonen, spanningen af te voeren en je energie op te bouwen. Ik bied Healing Tao in groepslessen aan.


Over Healing Tao

Healing Tao is een zeer effectief systeem van qi gong bewegingen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.


Binnen de lopende covid-regelgeving was de max groepsgrootte 2 personen. Wat te doen als je een open les wilt organiseren? Dan maak je de hele maand januari OPEN LESMAAND. Er zijn twee ochtend en twee avondmogelijkheden. Voor alle lessen geldt: je kunt je aanmelden per les, maar meld je wel aan. Gelukkig is de beperking in het aantal deelnemers opgeheven, er is plaats tot 10 deelnemers per les.

maandagavond 19.00-20.30 uur (op 10, 17, 24 jan 2022)
dinsdagochtend
  9.30-11.00 uur (op 11, 18, 25 jan)
dinsdagavond 19.00-20.30 uur (op 11, 18, 25 jan)
zondagochtend  9.30-11.00 uur (op 16,  23, 30 jan)

Maak kennis met de energie van Healing Tao. Je gaat heel precies voelen wat er zich aan energie in je lichaam beweegt, of waar het stagneert. De qi gong bewegingen helpen om op een zachte manier hier ruimte aan te geven en er met je aandacht bij te blijven. Afstemmen op je ademhaling draagt bij aan meer en meer vertrouwd raken met jouw lichaam en wat je er in tegenkomt. 

De lessen zijn geschikt voor iedereen, beginnend of gevorderd. 

Aanmelden noodzakelijk. De lessen vinden plaats in een fijne studio in Winterswijk-Kotten.


Voorjaarslessen in Winterswijk - vanaf 1 februari 2022

Op dinsdagochtend 9.30-11.00 uur. 

Op 1, 8, 15, 22 februari 2022. Bijdrage is € 60,- voor deze serie.

Langzaam opstarten na de winterrust met Tao Yin bewegingen, psoas en nier qi gong, passend bij de winter-waterenergie in een trage beweging naar de opkomende lente energie met meer ruimte voor lever, ogen, gewrichten en pezen die staan voor de lente-houtenergie.

Aanmelden noodzakelijk. De lessen vinden plaats in een fijne studio in Winterswijk-Kotten.