Praktijk Els Burbank
Vitaliteit vanuit je buik

praktijk in Rotterdam en in Winterswijk

Voor het ontvangen van een Chi Nei Tsang massage kun je zowel in Winterswijk als in Rotterdam in de praktijk terecht. Op maandag tm vrijdag in Winterswijk, en maandelijks op vrijdag en zaterdag in Rotterdam. 

Ben je nieuw? Dan hebben we altijd een telefonisch kennismakingsgesprek. Hiervoor plan ik 20 minuten voor jouw vraag in. Kosten €0,- 

Losse sessie, 90 minuten is € 84,- Basissessie.

Korte sessie, 60 minuten is € 64,- 
Korte sessies zijn mogelijk als vervolgsessies bij een meer-consulten-traject.

Tok Sen sessie, 90 minuten is € 84,- 
Uitgebreide klopmassage waarbij zowel buik als rug -of schouder -of beengebied losgeklopt wordt.


meer consulten traject

Gedurende een serie van vijf afspraken gaan we aan de slag met jouw vraag. We zullen per keer bekijken wat er nodig is om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Het voordeel van dit traject is de beweging die je inzet om gedurende een aantal weken naar binnen te keren om te kijken wat er bij jou leeft. Wekelijks of tweewekelijks wordt er een afspraak gepland om de stroom in beweging te houden. Een serie van vijf behandelingen kost €395,- bij 90 min. sessies, €295,-  bij 60 min sessies.


praktisch

Draag soepel zittende kleding die makkelijk opzij geschoven kan worden. 

Fijn als je uit hygiëne-oogpunt een laken of handdoek meeneemt om op de behandeltafel te leggen.

Een volle maag wordt niet graag gemasseerd: eet niet het half uur voor de massage en ook na de massage wordt aangeraden het eerste half uur niet te eten. 

 

afmeldingen

Afmeldingen, mits 24 uur van tevoren doorgegeven, worden niet in rekening gebracht. Dit geldt ook voor afzeggingen ivm corona-gerelateerde klachten. 


ervaringen

 "Orgaanmassage helpt me om het contact met mijn lichaam te maken of te herstellen. Iedere behandeling is een reis door mezelf, waarbij gevoelige punten aan het licht worden gebracht. Het fysieke, emotionele, mentale, spirituele gaat hierbij hand in hand, het gebeurt tegelijk. 


"Ik loop al tijden met moeilijk te duiden fysieke klachten, gevoelige darmen, en vooral nek en schouderklachten. Ik kan echt zeggen dat de klachten veel minder zijn, met name de nek en schouderklachten zijn opvallend, omdat de nadruk van de behandeling op het buikgebied ligt (waar inderdaad de oorzaak van veel klachten ligt).  
Tijdens de behandeling kan ik goed voelen waar de organen gevoelig zijn en welke emoties daarbij los komen. Het zijn vaak blokkades waar ik zelf moeilijk bij kan komen, maar tijdens een massage gaat dat makkelijk en natuurlijk. De massages voelen zeer veilig en prettig. Er zijn behandelingen die ontgiftend en reinigend werken, maar soms is ook te voelen dat mijn lichaam en de organen weer in hun kracht komen (wat een geweldig gevoel is) en alles weer in de opbouw gaat." M.K.


"Bedankt voor de bijzondere ervaringen die ik heb mogen ontvangen. Via jou en dankzij jou heb ik een heel nieuw stuk van mijzelf leren kennen en heb ik echt contact kunnen maken met delen van mezelf. Alles is weer gaan stromen." A. 

"Het is alsof ik ruimte heb en er iets uit mijn lijf / energie weg is, lichter. Een heel dankbaar gevoel." M.

"De afgelopen dagen voelt het alsof iets wat vast was nu vloeibaar aan het worden is. En er komt een heel proces op gang."  A.W.

''Sinds ik bij jou kom ben ik anders gaan motorrijden. Ik ben veel soepeler in mijn heupen.'' V.


door orgaanmassage herwinnen spieren en gewrichten hun oorspronkelijke souplesse 

stress lost in het hele lichaam op