Praktijk Els Burbank
je opnieuw verbinden met je centrum

Healing Tao en Chi Nei Tsang Orgaanmassages vormen een fantastisch duo

Het masseren van de organen schoont op, verzacht en zet de energie opnieuw in beweging. Deze ontvangende houding vul ik regelmatig aan met huiswerkoefeningen die uit de Healing Tao komen. De Healing Tao geeft met meditaties en meridiaanstrekkingen handvatten om met zelfwerk de organen op te schonen, spanningen af te voeren en je energie op te bouwen. Ik bied Healing Tao in groepslessen aan.


Open zomerlessen Healing Tao in Winterswijk

Op dinsdagochtend 29 juni, 6 en 13 juli 2021 vinden de open zomerlessen plaats. Deze lessen zijn geschikt voor zowel ervaren als beginnende deelnemers. We maken in deze open lessen kennis met onze organen en de Helende Klanken, die behulpzaam zijn in het opschonen van de organen. We bewegen in verschillende qi gong vormen om ruimte te geven aan de organen en de meridianen. 

Aanmelden noodzakelijk. De lessen vinden plaats in een fijne studio in Winterswijk-Kotten.

Op 29 juni, 6 en 13 juli 2021
Op dinsdagochtend 9.30-11.00 uur. 
Kosten € 15,- per les.

Nazomerlessen Healing Tao in Winterswijk

 In een serie van 7 ochtenden maken we kennis met de organen volgens de Chinese 5-elementen visie; werken we met de zes Helende Klanken, Innerlijke Glimlach en verschillende qi gong oefeningen. Hiermee ontdoen we onze meridianen van blokkades, ontgiften we onze organen en vitaliseren we onze energiehuishouding. Aansluitend op het seizoen geven we aandacht aan de organen die hierbij passen.  Aanmelden noodzakelijk. De lessen vinden plaats in een fijne studio in Winterswijk-Kotten.

Op 7, 14, 21, 28 sept, 5, 12 en 19 oktober 2021

Op dinsdagochtend 9.30-11.00 uur. 
Kosten € 105,- voor de serie.

Over Healing Tao

Healing Tao is een zeer effectief systeem van qi gong oefeningen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.