Els Burbank
aangeraakt worden met Orgaanmassage

Healing Tao en Chi Nei Tsang Orgaanmassages vormen een fantastisch duo

Het masseren van de organen schoont op, verzacht en zet de energie opnieuw in beweging. Deze ontvangende houding vul ik regelmatig aan met huiswerkoefeningen die uit de Healing Tao komen. De Healing Tao geeft met meditaties en meridiaanstrekkingen handvatten om met zelfwerk de organen op te schonen, spanningen af te voeren en je energie op te bouwen. Ik bied Healing Tao in groepslessen aan, op donderdagochtenden.

Vanaf 31 oktober start een nieuwe serie Healing Tao

In een serie van 7 ochtenden maken we kennis met de organen volgens de Chinese 5-elementen visie; werken we met de Helende Klanken, Innerlijke Glimlach en verschillende chi kung oefeningen. Hiermee ontdoen we onze meridianen van blokkades, ontgiften we onze organen en vitaliseren we onze energiehuishouding.

Van de herfst naar de winter, met Healing Tao

Vanuit de herfst, de frisse metaalenergie van longen en dikke darm, gaat het seizoen over naar de winter, het donkere water van de blaas,- en nierenergie. Passend bij de energie van het seizoen is in deze lesserie meer aandacht voor deze elementen.

Op donderdagochtend 9.30-11.30 uur.

Op 31 okt; 7, 14, 21 e, 28 nov; 5 en 12 dec 2019

 Kosten € 97,50 voor de serie van 7 lessen. 

Aanmelden of vragen graag per mail. 

De lessen worden gegeven in een fijne yogastudio in Rotterdam-Crooswijk. Aanmelden noodzakelijk.

Over Healing Tao

Healing Tao is een zeer effectief systeem van chi kung oefeningen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.