Praktijk Els Burbank
aangeraakt worden met Orgaanmassage

maak een afspraak

Een sessie van 60 minuten kost € 55,-. Een sessie van 90 minuten € 75,- : bij deze sessie is er naast ruimte voor het voorgesprekje meer tijd voor diepgang in de massage van de organen en/of ruimte voor een korte oefening samen. Een sessie volledige Tok Sen vraagt 90 minuten.

Bij onze eerste afspraak bespreken we je wens, je intentie en eventuele spanningsklachten. 

meer consulten traject

Gedurende een serie van vijf afspraken gaan we aan de slag met jouw vraag. We zullen per keer bekijken wat er nodig is om jou weer lekker in je vel te laten zitten. Het voordeel van dit traject is de beweging die je inzet om gedurende een aantal weken naar binnen te keren om te kijken wat er bij jou leeft. Wekelijks of tweewekelijks wordt er een afspraak gepland om de stroom in beweging te houden. Een serie van vijf behandelingen kost € 350,- bij 90 min. sessies, €250,- bij 60 min sessies.

afmeldingen

Afmeldingen, mits 24 uur van tevoren doorgegeven, worden niet in rekening gebracht.


Covid-19 zorg voor elkaar

Om risico op besmetting te minimaliseren hanteer ik in mijn praktijk een aantal richtlijnen, conform de richtlijnen van RIVM:  

* Wil je een eigen handdoek of laken mee te brengen om onder je op de massagetafel te leggen en evt een handdoek als dekentje over je heen;
* Tussen elke behandeling reinig ik de massagetafel, vervang ik het hoeslaken en lucht ik de praktijkruimte;
* Ik voorzie in ontsmettende handzeep en vraag je vooraf je handen te reinigen. Ik doe zelf uiteraard hetzelfde;
 

ervaringen

 "Orgaanmassage helpt me om het contact met mijn lichaam te maken of te herstellen. Iedere behandeling is een reis door mezelf, waarbij gevoelige punten aan het licht worden gebracht. Het fysieke, emotionele, mentale, spirituele gaat hierbij hand in hand, het gebeurt tegelijk. 


"Ik loop al tijden met moeilijk te duiden fysieke klachten, gevoelige darmen, en vooral nek en schouderklachten. Ik kan echt zeggen dat de klachten veel minder zijn, met name de nek en schouderklachten zijn opvallend, omdat de nadruk van de behandeling op het buikgebied ligt (waar inderdaad de oorzaak van veel klachten ligt).  
Tijdens de behandeling kan ik goed voelen waar de organen gevoelig zijn en welke emoties daarbij los komen. Het zijn vaak blokkades waar ik zelf moeilijk bij kan komen, maar tijdens een massage gaat dat makkelijk en natuurlijk. De massages voelen zeer veilig en prettig. Er zijn behandelingen die ontgiftend en reinigend werken, maar soms is ook te voelen dat mijn lichaam en de organen weer in hun kracht komen (wat een geweldig gevoel is) en alles weer in de opbouw gaat." M.K.

"Bedankt voor de bijzondere ervaringen die ik heb mogen ontvangen. Via jou en dankzij jou heb ik een heel nieuw stuk van mijzelf leren kennen en heb ik echt contact kunnen maken met delen van mezelf. Alles is weer gaan stromen." A. 

"Het is alsof ik ruimte heb en er iets uit mijn lijf / energie weg is, lichter. Een heel dankbaar gevoel." M.

"De afgelopen dagen voelt het alsof iets wat vast was nu vloeibaar aan het worden is. En er komt een heel proces op gang."  A.W.


door orgaanmassage herwinnen spieren en gewrichten hun oorspronkelijke souplesse 

stress lost in het hele lichaam op